Penge at spare Tips For seniorer

Som en gebyr-Only, fuldtids fiduciary besvare vi disse spørgsmål med den bedste interesse for vores kunder i tankerne. Arbejder med en rådgiver, der er en Better Business Bureau kan medlem garantere investeringer succes eller at finansielle mål kan nås. Rådgivere, der deltager i dette program betale et gebyr for akkreditering anmeldelse/overvågning. Better Business Bureau er ikke tilknyttet eller godkendt af Royal Alliance Associates, Inc.

Vi har aldrig aldrig nogensinde købe sodavand. Vi drikker vand hundred procent af tiden, medmindre vi er på en dato og bestiller drikkevarer. Jeg har fået så vant til at drikke vand med alle mine måltider, at det føles underligt nu for at drikke noget med smag. Medmindre det er vin. Jeg er okay med at.

Forsyningsvirksomheder (el, vand og gas) er leveomkostninger, som du ikke kan undvære, men du kan muligvis gemme. Dreje lys slukket, når du forlader et værelse. Indstil termostaten højere om sommeren og lavere om vinteren. Tage kortere brusebade og vælge brusere over bade til at bruge mindre vand. Fix utætte vandhaner og toiletter nu. Du vil blive overrasket over, hvor meget en dryppende vandhane kan øge din personlige bill over et års tid.

Anyway, ja du har ret til at se de lille tilbagevendende udgifter, der tilføjer op, men jeg tror dine eksempler kunne være bedre, eftersom mindst to af dem er det værd for de fleste mennesker. Birchbox, Dollar barbere club, og kablet kan være bedre eksempler på unødvendige abonnementer til at holde øje med.

Beslutninger, du gøre om låntagning, udgifter og betale regninger, når du er 22 kan stadig hjemsøge dig, når du er 32 eller endda 42. Fokusere på at holde dit kreditkort gæld så lavt som muligt (hvis ikke nul), om at hæve din kredit score ved at betale til tiden og tænke omhyggeligt før du åbner eventuelle nye konti.

Vi køber også i løs vægt, når vi kan, og vi prep mad i bulk og fryse den. På den måde vi ikke bruge timer i køkkenet hver aften til middag. Det sparer tid, hvilket betyder tid kan blive brugt at tjene flere penge (crafting) eller tilbringe tid sammen med kiddos.

Kategorier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *